Budjettihiiri

Usein kysytyt kysymykset

Pääpalveluitani ovat keynote puheenvuorot tapahtumiin, työryhmille, kouluille ja hankkeille.

Erityisesti suunnan löytäminen muutoksessa, inspirointi ja rahataidot ovat teemoja, joista puhun.

Katso lisää mistä puhun ja pyydä tarjous tilaisuuteenne.

Lisäksi minulla on kokemusta sijoittamisesta, klapimyynnistä, personal trainingista, omaisuuden vuokraustoiminnasta sekä yksilötalousvalmennuksesta, joita tarjoan tilaisuuden tullen. Katso lisää kohdasta ”Mitä osaamista Henri Hujalalla on?”

Alueeni on koko Suomi. Olen tehnyt puhuja- ja koulutuskeikkoja Turusta Rovaniemelle saakka. 

Nykyään asun Vaasassa.

Teen myös puhujakeikkoja etänä.

45-60 minuutin keynote puheenvuorot ovat alk. 1500€+alv. (myös etänä). Vaasan ulkopuolisiin keikkoihin lisätään matkakulut. 

Kouluille on omat hintansa. Kysy tarjous!

Merkityksellistäjä on titteli aivan kuten opiskelija, toimitusjohtaja, siivoja tai mikä tahansa muu.

Merkityksellistäjänä kannustan yksilöitä ja organisaatioita keskittymään  olemaan sopivia paremmuuden sijaan, toisin sanoen luomaan omaa juttuaan. Autan tunnistamaan voiman, joka vetää yksilön aamuisin ylös sängystä ja saa työntekijät palaamaan työpaikalle päivästä toiseen.

Tuon pehmeitä arvoja tavoitteenasettelun ja rahataitojen teemoihin.

Teen yhteistyötä vain sellaisten tahojen kanssa, jotka uskovat samaan kuin minä: inspiroimalla ihmisiä luomaan omaa juttuaan voimme tehdä maailmasta pikkuisen paremman paikan. 

Teen yhteistyötä arvomaailmaani sopivien kumppaneiden kanssa ja haluan seistä heidän kanssaan rinta rinnan. Minua ei kiinnosta istua pöydän vastakkaisilla puolilla etsimässä parempaa diiliä. 

KYLLÄ! Tuotan ilmaista, arvomaailmaamme sopivaa sisältöä @budjettihiiri Instagram-kanavalla.

Oma talous tutuksi-koulukiertue on kehittämäni voittoatavoittelematonta hyväntekeväisyystoimintaa nuorten taloustaitojen kehittämiseksi. Kuka tahansa yksityishenkilöstä organisaatioon voi lähteä mukaan tukemaan toimintaa.

”Voitko tulla ilmaiseksi puhumaan?” tyyppisistä pyynnöistä kieltäydyn kohteliaasti. 

Palveluni eivät sovellu heille, jotka eivät usko samaan kuin minä.

Uskon, että maailmasta tulee vähän parempi paikka ja ihmisistä tyytyväisempiä, kun keskitymme luomaan omaa juttuamme jatkuvan ja voimia vievän paremmuudesta kamppailun sijaan.

Tarvitsemme enemmän ”muiden auttamista” selfhelpin rinnalle.

Rahavointi® on yksi hyvinvoinnin osa-alue fyysisen, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäksi. 

Taloudellista hyvinvointia lähestytään usein kovina tietoina ja taitoina, kun rahavoinnissa raha-asioita lähestytään pehmeiden arvojen, itsetuntemuksen ja itseluottamuksen kautta.

Yksilön rahavointia parantamalla voidaan parantaa myös koko yhteisön (työporukka, perhe, parisuhde…) hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

Työyhteisöille ja tapahtumiin Eväitä parempaan rahavointiin puheenvuoro.

Minulle yksi arvo on monipuolinen itsensä toteuttaminen ja vahvuuksien käyttäminen. Niinpä minulla on eri titteleitä tilanteesta riippuen. Korkeakoulututkinto liikunnasta, yli 10 vuoden kokemus sijoittamisesta ja aikuiseksi kasvaminen maatilalla ovat opettaneet paljon. Alla muutama titteli, jotka kuvaavat kokemustani ja osaamistani.

Puhuja (tapahtumiin, organisaatioihin, kouluihin, hankkeisiin), Sijoittaja (osakkeet, rahastot, asunnot), Personal Trainer (Vaasassa), Klapimyyjä (Varsinais-Suomessa), Valmentaja (talousvalmennusta etänä), Kouluttaja (työyhteisöille), Sisällöntuottaja (Instagramissa), Yrittäjä, Vuokranantaja (Airbnb ja asuntovaunu)